Bag for en sag i krummeluren 2016

Vi har igen i år med stor succes haft fokus på børns vilkår og tilmeldt os bag for en sag.

Vi har igennem ugen bagt diverse smukke, velsmagende kager og talt med børnene om hvad det vil sige at hjælpe andre, som ikke har det ligeså godt som en selv.

Vores børn nævnte blandt andet at det kunne være, at de så ikke havde så meget legetøj, varmt tøj til om vinteren eller tøj der passede i størrelsen.

Da det ikke var muligt at besøge ældrecentret i Mørkøv gav vi os i kast med at finde ud af hvor vi så måtte komme og sælge vores kager? Og det måtte vi heldigvis på Jyderup højskole. De var meget søde og imødekommende. Vi fik lov til at komme fredag formiddag og deltage i deres samling og fortælle om vores projekt bag for en sag.

Vi havde sat et fint bord op med alle vores smukke medbragte kager og elever og lærer var så søde. De købte kager og snakkede med børnene, der stod fulde af forventning med deres små kokkehuer på, som de fint havde farvet med tusch.

Fredag eftermiddag åbnede brødudsalget i udestuen i krummeluren. Det var et kæmpe hit og der blev samlet lidt over 7000 kr. Takket være jer skønne forældre og jeres familier.

Vi vil gerne takke jer for jeres store engagement og opbakning når vi i Krummeluren har brug for jeres hjælp.

Hent PDF