Dagbog mandag – koloni 2019

Dagbog – mandag d. 24. juni 2019

 

Så blev kolonien 2019 skudt i gang. Fra morgenstunden vrimlede det ind med forventningsfyldte børn, som glædede sig til at skulle på koloni. For nogle var det der med at skulle sove ude lidt svært, men da først dagen var i gang var det glemt.

Efter at alle var ankommet, havde fået redt deres seng ( Selvfølgelig med hjælp fra forældrene 😉 kunne udflugten begynde.

 

Vi startede med at køre til Frederiksborg slot, et slot som er bygget af Christian Sørensen….som en af børnene sagde….eller hvad det nu var han hed ham der kongen.

På slottet var der nogle af børnene som fik en rundvisning, mens andre kunne klæde sig ud som de gjorde på Christian (Sørensens) d. 4. `s tid.

Da vi blev vist rundt på slottet så vi den kæmpe store riddersal hvor der blev holdt fest. I gamle dage. Guiden viste os balkonen hvor hun forklarede at musikanterne stod og spillede dengang Christian d. 4. holdt bal. Der gik lidt tid, hvorefter en af børnene spørger: Hvordan ved musene så hvornår der er fest og de skal komme og spille musik. Guiden forklarede at musikanter er mennesker som kan spille musik, Hvortil det samme barn spørger: Er de så meget små J

En meget sød tanke, og man må sige at børnene var rigtig gode til at være nysgerrige og stille spørgsmål til de ting de så og fik fortalt.

På vejen hjem i bussen var der meget stille. Stort set alle børn tog sig et velfortjent hvil.

 

Da vi kom hjem til Krummeluren var der nogle som spurgte hvornår vi skulle i seng. Vi blev enige om at det var for tidligt at gå i seng inden aftensmaden, så vi gik ud og legede i stedet for.

Til aftensmad blev der serveret boller og ris i karry – nøj hvor der blev spist!!! Det giver appetit at være på koloni.

 

Inden det blev sengetid, blev der sunget sange og hygget og alle er enige om, at det har været en rigtig dejlig dag. Vi glæder os alle sammen til at stå op til endnu en kolonidag i morgen 🙂

 

Husk at se billeder fra i dag i 2019 albummet 🙂