Dagbog tirsdag – koloni 2019

Dagbog tirsdag d. 25. juni 2019

 

Efter koloniens første dag var alle trætte da de gik i seng, og de fleste faldt hurtigt i søvn.

På koloniens 2. dag vågnede alle friske og veludhvilede ( i hvert fald alle børnene 😉 )

Det gik rigtig godt med at få tøj på, børstet tænder redt hår og hvad der nu ellers skal klares om morgenen. Børnene har været super dygtige til at klare langt de fleste ting selv.

Efter morgenmaden var blevet spist, skulle busserne pakkes, så de var klar til endnu en udflugt. Denne gang gik turen til sagnlandet ved Lejre, hvor vi fik gået en masse km.

 

Vi startede med at indtage den medbragte frokost bestående af pizzasnegle hvorefter turen gik rundt i sagnlandet. Børnene fik prøvet at være jægere som skulle kaste sten efter en figur. Der var stor jubel når figuren blev ramt!

Nede ved mosen kunne vi få et indblik i hvad der blev ofret. Her var der kranier efter heste, okser og andre ting som man havde valgt at ofre til guderne.

Turen i sagnlandet bød også på klapning af karper. En disciplin som kræver tålmodighed, da fiskene ikke sådan lige lader sig lokke til at komme hen til os, selvom det er nogle meget søde børn vi har med 🙂

Vi fandt også en lille frø, hvorvidt det var en prins vides ikke, da der ikke var nogle af pigerne som havde lyst til at prøve at kysse den.

 

Da vi kom hjem til Krummeluren havde vi brug for at blive kølet ned, så brandslangen blev fundet frem og så var der ellers rig mulighed for at lege med vand.

 

Aftensmaden bestod af en af børnenes favoritter- pasta og kødsauce, hvorefter der var is til dessert.

En rigtig dejlig og VARM dag går på hæld. Vi glæder os til at stå i morgen til en dag, hvor vi bla. Skal ud at bade 🙂

 

Dagens guldkorn: Sagt i Sagnlandet…. Dengang kunne de jo ikke bare handle i Brugsen eller Netto fordi de skulle ud og skyde dyrene.

 

Husk at se billeder fra i dag i 2019 albummet 🙂