Krummenyt Rød Mini

December 2019

Kære forældre på rød stue.

Ja, så er der lige gået lidt tid – siden i sidst fik kummenyt fra os af.

Først i oktober hold vi forældremøde, hvor der blev orienteret om dagens gang, fokuspunkter og praktiske ting. Der er skrevet et udførligt referat om mødet.

 

Sidst i oktober begyndte vi at hygge med at lave en masse Rudolf ér  – skabt af jeres børns hænder og fødder… Det synes de var så sjovt at være med til – og vi synes de er blevet SÅ søde!

Hen i november begyndte vi sammen med jeres børn, at lave julegaver til jer fra jeres børn af… Vi håber i liver glade for dem!

 

Vi har så godt som hver dag været ude med nogle børn. (- hvis det ikke regnede kraftigt) – og ladet en lille gruppe blive tilbage på stuen. De børn der var tilbage, har på skift være med til at lave praktiske gøremål – såsom tømme opvaskemaskinen, dække borde osv.

Med inde børnene har vi også dialogisk læsning, det er de meget glade for, og med mindre grupper, bliver der skabt en masse rum til fordybelse.

Der er dagligt gang i vores nye træ køkken på stuen, der bliver lavet mad og smækket med køkkenlågerne – til den store guldmedalje! 😊

Vi har også motion/rytmik – en gang om ugen, vi skriver på tavlen – hvilke redskaber vi har haft i brug.

Vi har tegnet med børnene – til udsmykning af stuen, nogle af jeres børn fortalte hvad det var de tegnede undervejs. Vi har alt i alt lavet en masse hyggelige aktiviteter.

 

Den 22. november holdt vi julehyggedag for forældrene og søskende på stuen.

Det var en rigtig hyggeligt! Der blev lavet hjerter, engle, juletræer med pynt på – for ikke at snakke om guirlander – og en KÆMPE julestjerne, som Nora Maries mor lige fiksede på et splitsekund😊

Vi vil sige tak for jeres gode humør og engagement alle sammen!!!

 

Onsdag før jul var alle krummelurebørn ude. Vi havde besøg af 2 dagplejer med børn, som var med til at synge julesange og danse rundt om træet… Bagefter fik vi alle varm kakao, saftevand og popcorn. Det var SÅ hyggeligt!!!

 

Vi har ikke glemt at lave huse til jeres børn! December måned har været fuldt med en masse andre hyggelige ting, blandt andet er tiden gået med at børnene har lavet julegaver til jer. Vi starter med at lave jeres børns huse i januar måned, så vi kan tale med børnene om det der betyder allermest for dem – deres familie! 😊   

 

I skal have tusind tak for jeres opbakning til vores julekalender.

Børnene har NYDT at pakke gaver op – og NYDT at der var nyt legetøj at lege med!!

Hver dag har været en STOR fornøjelse, både for børnene og for os! 

 

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår… Vi glæder os til et nyt år med jeres dejlige børn.