Mikro Krummenyt marts 2019

D. 11/3-2019

Kære mikro forældre.

Ja, så er vi kommet et godt stykke ind i det nye år, foråret begynder så småt at banke på…. det er længere lyst, hvilket er kærkomment for os alle.

På mikrostuen kommer vi til at være mere ude nu (når vejret tillader det). De børn, der endnu ikke selv kan gå – vil være ude i deres barnevogne, da jorden er for kold at kravle rundt på endnu.

Børnene vil stadig blive delt op i store og små, da der bliver leget/lavet forskelligt med dem – alt efter alder.

Vores ”kravlegård” foran vores stue er blevet revet og gjort fin, så de mindste kan kigge på den store verden – derfra.

Vi har fået nye batterier til vores El klapvogne – så nu kan vi komme ud og trille med dem.

Vores fokuspunkt nr. 1. er stadig at gøre vores børn på stuen trygge og glade -så derfor er vores ”omsorgs-goodiebag” KÆMPE stor 🙂

I år har vi sagt farvel til Lea, David, og Malte… de er nu blevet Minier! og vi har sagt goddag til Nora Marie, Charlie, Ida, Elliot og Abella.

Vi har for nylig overstået vores årlige fastelavnsfest. Det var en succes og en KÆMPE fornøjelse at se alle de små løver, dino´er osv.… De var bare så SØDE!!! De fik alle (på nær en) slået en eller flere gange til tønden … nogle var helt vilde med det! Da tønden var ”slået ned” (hjulpet af en voksen) – var det virkelig sjovt at se børnene ”rage” poser til sig, med ”majschips” og figenguf. De sad så sødt på deres numser og nød det! 🙂
Børnene havde dekoreret deres fastelavnsris så flot med deres egne streger og farvelagt på katte/tønder/briller osv. Håber i blev ”riset op” af børnene!

Vi afholder stadig vores ugentlige motionsdag om torsdagen. Det er virkelig skønt at se – hvor modige og dygtige børnene er blevet, efterhånden som de bliver trygge ved ”redskaberne”!

Nu ikke mere for denne gang….

Jo måske lige: HUSK at tjekke kasserne i garderoben jævnlig/tit, så de små altid har, hvad de skal bruge – ude som inde.

Kærlig hilsen

Mikropersonalet