Mini gruppen – August, September og Oktober 2016

Velkommen tilbage fra ferie og velkommen til: Aja, Annabell, Aya, Folke, Lukas C, Rebecca, og Vita, som tidligere har gået i Mikro gruppen. Og velkommen til Mira, som er helt ny i Krummeluren. Den første tid
har vi brugt på at lære hinanden at kende, samt den nye rytme på Mini stuen. Vi startede med at male nogle ”Velkomst billeder” (billeder med alle børnenes håndaftryk på), så hænger på stue og pynter.

Vi har haft ”Bondegårds tema”. Her talte vi om, hvilke dyr lever på gården, hvad hedder deres unger og hvad siger de mm. Vi har været med til at fodre vores høns, hente æg. Vi har kogt æg og pillet dem. Vi har tegnet grise og køer, som har hængt på stuen og pyntet. Bondegårds sange er et HIT; vi sang bla.”Vi skal med toget ud på landet” – ”Bondemanden han har altid travlt”.

Vi har også talt og leget indianere. Vi snakkede om, at indianer ikke bor i huse, men bor i et telt som man kalder en Tipi. Børnene blev malet i ansigtet og vi lavede indianer tøj de havde på når vi havde samling og efterfølgende legede. Her var det ”1 indi, 2 indi, 3 indianer” som var et hit at synge.

Vi har talt om kroppen og brugt vores krop rigtig meget til sang, dans og motorik. Et stort hit var at tegne børnene på et stort stk. papir og derefter farvelage børnene. Da tegningerne var færdige, kom de op at hænge på stuen og børnene syntes at det var sjovt at kigge på. En af sangene fra ugen var:

VIPPE – VIPPE – VIPPE
NIKKE – NIKKE – NIKKE
VINKE HER – VINKE DER
HOVED – SKULDER – MAVE – TÆR

Vi har syltet rødbeder – det var sjovt. Og jeres børn var rigtige gode til at være med til det. Håber at I har nydt dem derhjemme.
Vi har leget med kastanjer og blade og lavet forskellige ting med dem. Så har vi haft eventyr uge, hvor vi har leget med ”klæd ud tøj”, sunget og leget ”Tornerose var et vakkert barn”.

HUSK AT:

  • Det er vigtigt at der står navn div. tøj og fodtøj.
  • Tjek glemmekassen. Den tømmes sidste fredag i måneden.
  • Ta ́en ekstra varm trøje/bluse med til at ha liggende i kassen.
  • Hjælpe børnene med at holde orden i garderoben.
Hent PDF