Mini Krummenyt – april 2017

D. 1/5-2017

Så var det blevet påsketid. Vi havde hørt, at påskeharen havde lagt påske æg i Annemettes have. Så måtte vi jo selvfølgelig gå en tur til hendes have! Sammen med Blå-midi gruppe var ”påskeægjagten” skudt i gang. Vi samlede alle påskeæggene som blev fundet, og lagde dem i kurv.  Derefter blev de delt til alle børnene. Og der var for resten ikke nogen af børnene, som ikke kunne lide chokolade 🙂
Vi var også fuld i gang med påske relaterede aktiviteter. Vi har sunget påskesange og pyntet udklippede påskekyllinger med fjer. Vi har også sået karse i ”kylling” som var lavet af flaske. Vi håber, at børnene har passet godt på den og den har vokset fint derhjemme. Tusind tak til jer, som kom med tomme flasker til os.

I uge 16 talte vi om de basale følelser – glad, vred og ked. Til samlingen har alle børnene selv prøvet at lave de 3 ansigtsudtryk, og vi fandt faktisk ud af at det var svært at lave vred og ked ansigter, når man har det sjovt! Vi har også lavet plancher af deres egne ansigter, og det er ret interessant at se hvordan deres kammerater ser ud – synes de.

Den 20. april kom Rikke på besøg i Krummeluren med sin nyfødte baby, Lauge. Mange af børnene var glade for at se Rikke igen – stor gensynsglæde. Og alle ville selvfølgelig også se og hilse på på lille Lauge. Det var meget hyggeligt.

Den 23. april fyldte Liam 2 år, og han kom med lækre småkager til os. Tillykke med ham 🙂

I uge 17 har vi snakket om pindsvin. En flok børn gik en tur op til i skolen for at låne et udstoppet pindsvin. Det var lige i skolens frikvarter vi kom. Mange store skolebørn kom og sagde ”Hej” til os. De syntes, at det var meget sødt at de små børn gik tur med gå-snor i hånden. Vi var meget populære 🙂

Til samlingen har vi talt om, at pindsvinet vågner fra vinterhi om foråret, og hvordan de ser ud. Børnene har nærstuderet det udstoppede pindsvin og mærkede, hvor spids deres pigge var. Nogle børn troede, at pigge ikke var så hårde, derfor blev de overrasket og sagde AV, da de skulle mærke pindsvinet.

 

For PDF version af Krummelurenyt Tryk her